WONEN IN HET CENTRUM VAN KAMPEN

vijf luxe appartementen van 57-63m2

Dit prachtige pand (bouwjaar 1900) beslaat een hele pleinzijde aan de gezellige Botermarkt en bestaat oorspronkelijk uit 5 panden.

Momenteel is Vita Nova Vastgoed bezig met de ontwikkeling van het object naar vijf luxe appartementen op de verdiepingen. De begane grond, momenteel winkel, wordt getransformeerd naar een horecagelegenheid. Begin 2022 verwachten wij de appartementen op te leveren. 

Hieronder vindt u meer informatie over de appartementen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Onderaan deze pagina vindt u tevens onze contactgegevens en een contactformulier.

Woonfunctie 1

61 m2
te huur

Appartement één is het appartement aan de linkerzijde en is te betreden via een eigen opgang aan de voorkant. Dit appartement heeft twee verdiepingen. 

Op de eerste verdieping bevinden zich een buitenplaats, een aparte keukenruimte en de woonkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamer en een luxe badkamer.

Woonfunctie 2

67 m2
Verhuurd

Appartement twee bevind zich op de eerste verdieping en is te betreden via de rechterzijde. Wat kenmerkend is aan dit appartement is de hoeveelheid lichtinval dankzij de royale gevel aan de voorzijde. 

De woning heeft twee slaapkamers, een woonkamer mét hoekkeuken, een luxe badkamer, een apart toilet, een wasruimte en een eigen zolderruimte.

Woonfunctie 3

54 m2
verhuurd

Het derde appartement bevind zich op de eerste verdieping en is te betreden via de rechterzijde. Door de royale gevel aan de voor- en zijkant heeft dit appartement veel lichtinval. Daarnaast voelt deze woning ruimtelijk aan dankzij haar hoge plafonds.

Deze woonfunctie heeft één slaapkamer, een royale woonkamer met een keuken, een luxe badkamer, een apart toilet en een eigen zolderruimte. 

Woonfunctie 4

63 m2
verhuurd

Appartement vier bevind zich op de tweede verdieping en is te betreden via de rechterzijde. De oude balken zijn in het zicht gelaten, hierdoor heeft het appartement een authentieke uitstraling. 

Dit appartement heeft één slaapkamer, een woonkamer mét hoekkeuken, een luxe badkamer en een wasruimte.

Woonfunctie 5

57 m2
verhuurd

Appartement vijf bevind zich aan de achterkant van de tweede verdieping en is te betreden via de rechterzijde van het pand. Kenmerkend aan dit appartement is het gezellige balkon aan de linkerkant, met uitkijk op de Nieuwe Toren van Kampen. Het appartement voelt erg ruimtelijk aan door de vele ramen en de hoge nok. 

Appartement vijf heeft één slaapkamer, een woonkamer met daarin een keuken, een luxe badkamer, een aparte wc en een wasruimte.

Vita Nova Vastgoed B.V.

Heeft u interesse in één van de appartementen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens of vul het contact formulier in. 

Adres:

Harm smeengekade 9                        

8011AK                     

Mail:

Info@vitanovavastgoed.nl

Telefoon:

+31 6 11829114